Schitterende plekken die je kunt bezoeken met een huurauto in Curaçao

Curaçao is een intrigerende mix van Europa en het Caribisch gebied, de plek om naartoe te gaan voor een authentieke eilandbestemming. Een van de Nederlands-Caribische eilanden vlakbij de kust van Venezuela. Het is een idyllisch paradijs dat bekend staat om zijn kleurrijke koloniale architectuur, afgelegen stranden (een mix van witte en vulkanische zandstranden), verborgen grotten, warm water, mooi weer, en geweldige duiklocaties. Hier zijn de beste en mooiste plekken om te bezoeken op Curacao…
Willemstad – de hoofdstad en een geweldige plek om te bezoeken op Curaçao

Willemstad – beste plaatsen om te bezoeken op Curaçao

Willemstad is de hoofdstad van Curaçao en een plek die u niet mag missen als u er op bezoek bent. U kunt er geweldige attracties verwachten, van stranden tot prachtige gebouwen met historische en architectonische betekenis, en er zijn ook veel casino’s in de buurt. Het is een mooie stad met ongeveer 140.000 inwoners.

Als u een bezoek brengt aan de haven van Willemstad ziet u een scala aan boten in alle maten, en niet te missen de mooie pastelkleurige koloniale architectuur gelegen in de oude binnenstad.


Cas Abao Beach – een van de mooiste stranden van het eiland.

Tip: Ontdek Curaçao. Geniet in een huurauto die jou het best past.

Paradise Beach Curaçao

Dit strand ligt ten noordoosten van Curaçao en is een privéstrand met prachtig wit zand en kristalblauw water. U moet betalen om het strand te betreden, maar de prijs is goedkoop, slechts ongeveer $3 per persoon. Het is een prachtig strand dat de laatste jaren erg populair is geworden, dus verwacht dat anderen zich bij u zullen voegen.

Er zijn palmbomen, hutjes en ligstoelen om van te genieten, en het strand is omgeven door veel mooie heuvels en bergen. Het is een geweldige manier om de dag door te brengen als u op Curaçao bent.
De pontonbrug Koningin Emma – een bezienswaardigheid die in het oog springt

De pontonbrug van Koningin Emma

Voor iedereen die van geschiedenis en unieke attracties houdt, is dit een must-see plek. De lokale bevolking noemt het de Swinging Old Lady, en het begon als een tolbrug kort na de bouw in 1888.

Hij verbindt twee delen van Willemstad, de hoofdstad van Curaçao, en toen het nog een tolbrug was, mochten mensen er op blote voeten overheen lopen zonder tol te betalen. Tegenwoordig gaat hij regelmatig open, zodat zeeschepen erdoor kunnen. Hij is 548 voet lang en 32 voet breed. Het is de reis waard om het te zien!


Playa Manzanillo – een adembenemend mooi plekje

Playa Manzanillo

Het strand van Playa Manzanillo biedt helder blauw water en veel witte zandstranden. Als je van lekker eten, lieve mensen en goede muziek houdt, moet je dit strand bezoeken! Zowel de lokale bevolking als toeristen genieten van het water en het strand om te zonnebaden, en u kunt niet ver van het strand reizen en genieten van four-wheelers en zelfs zip-lining.

Het strand is een geweldige manier om de dag door te brengen – of zelfs maar een paar uur als u wat tijd hebt tussen andere toeristische attracties.


Little Knip Beach – een prachtig wit zandstrand

Klein Knip-strand

Het strand Little Knip doet zijn naam eer aan, want het is inderdaad een heel klein strand. Niettemin, als je van afzondering houdt en het niet erg vindt je eigen eten en drinken mee te nemen, is dit een plek die je niet wilt missen.

Het is vaak een minder-dan-druk strand, dus u kunt zwemmen, zonnebaden, of zelfs een barbecue opzetten en uw eigen eten koken zonder het strand te delen met een heleboel andere mensen. Het is het perfecte strand om te bezoeken als je even weg wilt van de wereld en gewoon wat tijd wilt doorbrengen met familie of vrienden.

Geef een reactie