Over de Club

Oprichting Daihatsu 4WD Club (alias DCN)

Eens werd het initiatief genomen tot de oprichting van een club die zich bezig hield met de liefde, de passie en de hobby die auto’s heet. Er waren vele clubs/verenigingen die zich bezig hielden met auto’s, echter weinig clubs hielden zich ook nog eens bezig met modder, strand en natuur. Als we het over deze combinatie hebben, dan hebben we het natuurlijk over terreinrijden. De club werd opgericht in een periode waarin Daihatsu nog volop 4×4 voertuigen op de markt bracht. In de loop der jaren hebben we gezien dat dit terug is gebracht tot een type, de Terios.

Daihatsu Terios Bob met zoontje

Acitiviteiten

In principe worden er jaarlijks evenementen georganiseerd in de vorm van een rit, een trial of een gymkhana. Jaarlijks zijn er een tweetal meerdaagse (weekend) evenementen. De club is al een aantal jaren in de week van Hemelvaartsdag onderdeel van het Stoomfestival te Almere. Een vierdaags evenement waar op het strand in Almere Haven een steeds wisselend parcours kan worden gereden. Daarbij komt dat er enkele leden veel verstand hebben van Daihatsu 4×4 voertuigen en deze kennis en ervaringen delen met de leden.

Informatie

Bekijk rustig de website en alle leuke foto’s van onze activiteiten. Mocht u verder nog vragen hebben en informatie willen omtrent de Daihatsu 4 WD Club, dan kunt u een e-mail sturen naar info@daihatsu4wdclub.nl